Guldfisk (7-11 år)
GUF1

Guldfisk

Guldfiskeholdet er for børn i alderen 7-11 år, som kan færdes sikkert i vandet og er klar til ekstra udfordringer med deres svømning. Svømningen vil tage udgangspunkt i de 4 grundfærdigheder og de 4 stilarter. Holdet vil også tage hul på konkurrenceelementet, hvor der skal dystes i forskellige discipliner. Holdet træner to gange, både i Vejle og Børkop. Man vil som svømmer på Guldfisk blive tilbudt at deltage i begynderstævner og klubbens klubmesterskab, som afholdes i Vejle. Vi vil her kun svømme 25m, og det er ikke et krav at man deltager.

Klubbens talentudviklingsansvarlige vil løbende komme rundt på klubbens øvrige hold, for at finde svømmere til Guldfisk. Tilmelding til Guldfisk kræver forudgående aftale med svømmeskoleleder (svommeskole@vejlesvommeklub.dk)

Laura er instruktør  og Gustav er hjælpeinstruktør på holdet om mandagen.

Kathrine og Laura er instruktører på holdet om torsdagen.

05.09.2022
Slutdato
01.05.2023
Tid/Sted
Mandag 17:35-18:15 Børkop Svømmehal, BØ Stort Bassin Torsdag 17:35-18:15 Børkop Svømmehal, BØ Stort Bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1195,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2390,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2023 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.