Miniplask

Holdet henvender sig til børn på 3-4 år og en forælder.
Det er både til barnet, som tidligere har gået til baby- og/eller tumlinge svømning samt til de børn, som ikke tidligere har gået til svømning.
I vil via de forskellige øvelser og elementer i undervisningen i vandet styrke barnets motoriske og sansemotoriske udvikling samt få en tættere indbyrdes relation som mor-barn/far-barn.
Det er samspillet mellem barnets bevægelser og vandets opdrift, modstand og tryk, der udfordrer motorikken. Barnets syv sanser bliver også stimuleret: Syns-, høre-, lugte-, smags-, berørings-, led og muskel- samt labyrintsansen.
 
Hvad arbejder vi med? 
Udover den sansemotoriske udvikling den gode kontakt, vil vi arbejde videre med at fastholde barnets naturlige glæde ved vand, så vi undgår vandskræk senere i dit barns liv, arbejde videre med barnet naturlige respekt og forsigtighed i vandet samt øve selvredning.
Vi vil i undervisningen lave øvelser og aktiviteter, der er tilpasset dit barns motoriske, fysiske, sociale og kognitive udvikling og samtidig som tager udgangspunkt i svømningen grundelementer: Fremdrift, respiration, balance og elementskift.
Den effektive cocktail af fysisk og sanselig påvirkning gør dit barn glad, sulten og helt sikkert træt, hvorfor svømmeturen ofte medfører en god træthed og sammenhængende søvn.
Det vi arbejder med den første periode er at kunne:
  • Komme i vandet uden hjælp med en Aqua orm
  • Dyppe hagen, munden, næsen, ørene, håret og ansigtet i vandet
  • Puste bobler i vandet med munden
  • Hoppe i vandet fra kanten, fra plader m.m., hvor mor eller fra griber
  • Holde balancen i vandet via en Aqua orm
  • Kunne flyde udstrakt på maven og ryggen med en Aqua orm
  • Bevæge sig sikkert rundt i vandet med Aqua orm
Brug vores Holdvælger eller tag kontakt til svømmeskolelederen (svommeskole@vejlesvommeklub.dk) for hjælp til at vælge det rette hold.