Klubmodul henter siden
SvømmeCamp i Børkop i uge 31 (6-14 år)
Tilmeldingsfrist er overskredet

SvømmeCamp i Børkop i uge 31.

SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 6 og 14 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 31, dvs. fra den 1. aug. - 5. aug. juli 2022. Alle dage fra kl. 08.00 til 15.00 i Børkop Svømmehal, Skolebakken 1, 7080 Børkop. 

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.

SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tage bassinlivredderprøven.

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet min.2 timer pr. dag.

Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen: Badetøj, svømmebriller, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, - bestående af mad henholdsvis til et mellemmåltid om formiddagen, frokost og et mellemmåltid til om eftermiddagen, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en snackpause, hvor vi spiser et mellemmåltid om formiddagen, holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et endnu et mellemmåltid samt spiser hver dag et stykke frugt indkøbt af Vejle Svømmeklub og hygge, inden børnene hentes kl. 15.00.

Som en del af deltagerprisen på 1250 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddiebag indeholdende forskellige overraskelser, som de kan bruge i løbet af ugen.

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 29. juli 2022.

SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn.
Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.


Vi glæder os til at se dig.

Masser af Svømmehilsner
Vejle Svømmeklub


Kontaktperson:

Svømmeskoleleder

Linda Rainer

lir@vejlesvommeklub.dk

2396 9868

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
29.07.2022
Tidspunkt
01.08.2022 kl. 08.00 - 05.08.2022 kl. 15.00
Sted
Børkop Svømmehal
Pris
1250,00 kr.