SvømmeCamp i DGIhuset i uge 42 (8-13)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

SvømmeCamp DGIhuset uge 42.

SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 8 og 13 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet. På denne camp skal du kunne være på det dybe (2 meters dybde) uden hjælpemidler.

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 42, dvs. fra den 17. Oktober - 21. Oktober 2022. Alle dage fra kl. 10.00 til 15.00 i DGIhuset, Willy Sørensensplads 5, 7100 Vejle

Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.

SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tage bassinlivredderprøven.

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet min.2 timer pr. dag.

Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen: Badetøj, svømmebriller, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, - bestående af mad henholdsvis til et mellemmåltid om formiddagen, frokost og et mellemmåltid til om eftermiddagen, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en snackpause, hvor vi spiser et mellemmåltid om formiddagen, holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et endnu et mellemmåltid samt spiser hver dag et stykke frugt indkøbt af Vejle Svømmeklub og hygge, inden børnene hentes kl. 15.00.

Som en del af deltagerprisen på 1250 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddiebag indeholdende forskellige overraskelser, som de kan bruge i løbet af ugen. Der vil være mulighed for at tilmelde frokost. En madpakke fra DGIhuset, som indeholder en sandwich/pastasalat + juice.

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 1. oktober 2022.

SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn.
Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

Vi glæder os til at se dig.

Masser af Svømmehilsner
Vejle Svømmeklub