Ocean Rescue Camp Mini - Høll Strand (10-16 år)
Tilmeldingsfrist er overskredet

Ocean Rescue Camp Mini - Høll Strand (Vejle) uge 27

Hvornår: Mandag til onsdag i uge 27 kl. 09.00-14.00

Ocean Rescue Camp Mini er en 3-dages camp for vandglade børn og unge i alderen 10-16 år. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder som kystlivredderen skal beherske.

Når Campen er afsluttet har deltageren arbejdet med livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestarter, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen!

Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører fra Vejle Svømmeklub og professionelle, uddannede kystlivreddere, for at give deltageren en sikker og autentisk oplevelse.

Deltageren skal selv medbringe:

Håndklæder
Skiftetøj og T-shirt
Bade- og fritidssko
Madpakke og drikke
Evt. egne svømmerfødder, maske, snorkel.
Våddragt, svømmefødder, maske og snorkel kan lånes

Derudover skal du huske drikkedunk og madpakke som vi spiser 11.00-11.30.

Hvor: Høll Fladstrand. Nede ved stranden ser du klubbens instruktører og et beachflag

Ocean Rescue Camp Mini Basic er for dig, der:

· er mellem 10-16 år

· kan svømme 100 meter i bassinet

· har lyst til at lære mere om kystlivredning

· kan lide udfordringer

· har lyst til at være fysisk aktiv

På ORC Mini ved Høll kan man komme til at prøve:

· Fysisk træning af øvede aspiranter: In and outs, running trials, havsvømning med mere

· Brug af kystlivredderudstyr: rescueboard, let bådkendskab og torpedo bjærgning

· Afprøvning af teorien omkring, strøm og fralandsvind, under sikre forhold

· Førstehjælp alene og med udstyr

Deltog du på Mini Beach Camp sidste år, skal vi nok finde på nye udfordringer i år også!

02.07.2022
04.07.2022 kl. 09.00 - 06.07.2022 kl. 14.00