Klubmodul henter siden
Jule- og talentsvømning 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kom til Jule- og talentsvømning

Vores trænere og instruktører vil gerne se dig til jule og talentsvømning i Vejle Svømmeklub onsdag d. 30. November kl. 16.00-17.30. Du skal vælge mellem to tidspunkter, enten kl. 16.00-16.45 eller 16.45-17.30.

På dagen vil vi svømme, dykke, lege, øve tekniske færdigheder og fejre det snart er jul. Det er for svømmere på S3, S4 og guldfisk, det vil sige hold lige under vores talenthold, som er det først hold i vores konkurrenceafdeling. Så samtidig med du har en fantastisk dag i bassinet, så vil vores instruktører og trænere se på, om du er for dygtig til at være på den nuværende hold. 

Udover dagen med svømning, vil du få en julekalender og badehætte med hjem!

Hvor:
DGIhuset, forældre kan gå ind via indgang fra Rosborg siden. Vestre Engvej 55, 7100 Vejle. Svømmerene skal selv gå ind ad indgangen/foreningsdøren ved DGIhuset.

Hvad skal du medbringe:
- Du har badetøj på når du kommer
- Du har medbragt svømmebriller.
- Badehætte - ellers får du en på dagen. Vi ser gerne piger eller drenge med langt hår har badehætte på, så det ikke forstyrrer undervisningen for dem.
- Forældre kan opholde sig på tribunen i DGIhuset - ikke inde i svømmehallen imens undervisningen kører. 
- Når børnene er færdige med dagen, vil vi tage et billede af alle ungerne og derefter skal man gå direkte til omklædning.

Det tager ca. 45 minutter, og vi laver både en opvarmning på land inden vi hopper i vandet og derudover svømmer vi ca. 30-35 minutter
Efter talentdagen, vil en flok af børn modtage en mail den 01. december, hvor vi vil invitere dem til et par prøvetræninger med vores talenthold i december. Hvis du ikke modtager en mail, så bliver du ikke tilbudt træning på talentholdet og kan derefter deltage i den normale undervisning. 

Tilmeldingen sker HER, eller via vores hjemmeside under "events"

SENEST TILMELDING SØNDAG d. 15 NOVEMBER - PRIS 50,-

Spørgsmål besvares direkte på jse@vejlesvommeklub.dk

Vejle Svømmeklub

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
21.11.2022
Tidspunkt
30.11.2022 kl. 16.00 - 30.11.2022 kl. 17.30
Sted
DGI huset, Vejle
Pris
50,00 kr.