Klubmodul henter siden
SvømmeCamp i Mølholmbadet i uge 32
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

SvømmeCamp i Mølholmbadet i uge 32.

SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 6 og 12 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.

 

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 32, dvs. fra 7. - 11. aug. 2023. Alle dage fra kl. 09.00 til 15.00 i Mølholmbadet, som ligger ved Mølholm Skole, Badevænget 12, Mølholm, 7100 Vejle.  


Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.

SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tager bassinlivredderprøven. 

Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet i min. 1 - 1½ time  x 2 dagligt.


Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen:

Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.
 

Madpakken skal indeholde en masse grove kulhydrater/fiber i form af brød, knækbrød og evt. pasta, så børnene har brændstof nok til at være aktive hele dagen. Der skal være mad nok til et mellemmåltid om formiddagen, frokost samt endnu et mellemmåltid om eftermiddagen. Vi afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes.

Som en del af deltagerprisen på 1300 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddiebag, som indeholder forskellige gode ting, de kan bruge på SvømmeCampen.

 

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 2. juli 2023. 


SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn. 
Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.

 

Vi glæder os til at se dig.

Bedste svømmehilsner 
Vejle Svømmeklub


 

Kontaktperson: 

Svømmeskoleleder 

Linda Rainer

lir@vejlesvømmeklub.dk 

2396 9868

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
04.07.2023
Tidspunkt
07.08.2023 kl. 09.00 - 11.08.2023 kl. 15.00
Sted
Mølholmbadet
Pris
1300,00 kr.