Klubmodul henter siden
SvømmeCamp i DGI-huset Vejle i uge 26
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

SvømmeCamp i DGI-huset i Vejle uge 26.


SvømmeCampen er et tilbud til børn mellem 8 og 13 år, som er vilde med vand og fysisk aktivitet.


 

SvømmeCampen finder sted mandag til fredag i uge 26, dvs. fra 26. - 30. juni 2023. Alle dage fra kl. 09.00 til 15.00 i DGI-huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.  Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til at klare sig selv, da vi ikke har bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning m.m.


SvømmeCampen vil være bemandet af vores dygtige instruktører og hjælpeinstruktører, der alle årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus og tager bassinlivredderprøven. 


Instruktørerne vil planlægge ugens sjove aktiviteter i og uden for vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere, hvor vi vil være i vandet i min. 1 time  x 2 dagligt.


For at kunne deltage, skal du kunne svømme på S3 niveau, - dvs. kunne svømme 100 meter uden hjælpemidler på en vanddybde på 2 meter. Kontakt os, hvis du er i tvivl på lir@vejlesvommeklub.dk eller mobil. 2396 9868. Du skal medbringe følgende hver dag på SvømmeCampen:

Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj - tilpasset vejret, da vi også har udendørsaktiviteter hver dag, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.


 

Madpakken skal indeholde en masse grove kulhydrater/fiber i form af brød, knækbrød og evt. pasta, så børnene har brændstof nok til at være aktive hele dagen. Der skal være mad nok til et mellemmåltid før vi går i vandet første gang, frokost samt endnu et mellemmåltid om eftermiddagen. Vi afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes.

Som en del af deltagerprisen på 1300 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddiebag, som indeholder forskellige gode ting, de kan bruge på SvømmeCampen.Alternativt til selv at medbringe den store madpakke til hele dagen, - tilbyder DGI-huset, at du kan købe en madpose til en pris af 92 kr. pr. dag - udover deltagerprisen.

Madposen indeholder: Wrap med kebab, forskellige grøntsager, en müsliebar, et stk. brød, 1 stk. frugt samt ½ liter kildevand. Hvis du ønsker at tilkøbe madposer til en/flere dage på SvømmeCampen, - bedes du sende en mail til lir@vejlesvommeklub.dk, så skal jeg hjælpe dig med bestillingen.   


 

Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet. Deadline for tilmelding er den 2. juni 2023. 

SvømmeCampen gennemføres ved et deltagerantal på min. 16 børn. 
Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeCampen, vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.


 

Vi glæder os til at se dig.
   
Masser af Svømmehilsner
Vejle Svømmeklub 

Kontaktperson: 

Svømmeskoleleder 

Linda Rainer

lir@vejlesvømmeklub.dk 

2396 9868

 

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
07.06.2023
Tidspunkt
26.06.2023 kl. 09.00 - 30.06.2023 kl. 15.00
Sted
DGI- huset
Pris
1300,00 kr.