Klubmodul henter siden
SvømmeEvent for børn med særlige behov.
Der er desværre ikke flere ledige pladser

SvømmeEvent for børn med særlige behov, mandag i uge 26 i Mølholm Badet


SvømmeEventet er for børn med særlige behov mellem 8 og 14 år, der er vilde med vand og fysisk aktivitet. 


SvømmeEventet finder sted mandag den 26. juni fra kl. 17.00-18.00 i Mølholmbadet, Badevænget 12, 7100 Vejle. 


Der vil max. være 2-3 børn i vandet sammen med en instruktør. 


Forud for tilmeldingen af dit barn, SKAL du kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer og fortælle lidt om dit barn og dets særlige behov, - så vi bedst muligt kan tage imod dit barn, tilgodese dets behov samt sætte dit barn sammen med 1-2 andre børn med tilsvarende behov. 


Prøv også at kontakte Svømmeskoleleder Linda Rainer, hvis dit barn er ældre end 14 år, - måske kan vi alligevel finde en plads til dit barn!


Dit barn behøver ikke være medlem af Vejle Svømmeklub, men SKAL være i stand til selv at gå på toilettet, klæde om og gå i bad, da instruktøren af sikkerhedsårsager ikke kan/må forlade svømmehallen for at hjælpe. Hvis barnet har behov for hjælp til ovenstående, må du som forælder gerne følge dit barn til SvømmeEventet.  

Vi har stort fokus på sikkerhed, hvor alle instruktører i Vejle Svømmeklub årligt skal gennemføre et førstehjælpskursus samt tage bassinlivredderprøven.


Undervisningen vil blive tilpasset de tilmeldte børn og organiseret ud fra følgende principper: Struktur; tydelighed; ro/ritualer; læring gennem leg; fællesskab samt løbende tilpasning og evaluering. 


Instruktøren vil planlægge sjove aktiviteter i vandet, der vil variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere. 


Du skal medbringe følgende til SvømmeEventet: Badetøj, 2 håndklæder, lille madpakke med snacks samt drikkedunk med vand.

Som en del af deltagerprisen på 250 kr., vil alle tilmeldte børn få udleveret en goddiebag, som indeholder et par gode ting, som de kan bruge til SvømmeEventet.


Tilmeldingen er bindende og efter "først til mølle" princippet og kun efter aftale med Svømmeskoleleder Linda Rainer. Deadline for tilmelding er den 2. juli 2023. 


SvømmeEventet gennemføres ved et deltagerantal på min. 2-3 børn.  Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse SvømmeEventet, vil det ske i god tid og du vil du få dine penge retur, - så du kan trygt tilmelde dit barn.


 

Vi glæder os til at se dig.


Masser af Svømmehilsner
Vejle SvømmeklubKontaktperson:

Svømmeskoleleder

Linda Rainer

lir@vejlesvømmeklub.dk

2396 9868

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
02.06.2023
Tidspunkt
26.06.2023 kl. 17.00 - 26.06.2023 kl. 18.00
Sted
Mølholmbadet
Pris
250,00 kr.