S1 - Børn med særlige behov
Børn med særlige behov | BSB2

Børn med særlige behov (S1)

Instruktørerne vil have en særlig interesse i at undervise børn med særlige behov.
Det vil være svømmeskoleleder, sygeplejerske og sundhedsplejerske Linda Rainer, som har mange års erfaring med børn med særlige behov også som svømmeinstruktør, - der vil sammensætte deltagerne på de enkelte hold samt finde en passende underviser til holdet.

Underviseren vil være meget tydelig i kommunikation, ramme- og grænsesætning.

Undervisningsformen, øvelser m.m. vil være præget af forudsigelighed og genkendelig fra gang til gang, så dit barn kan føle sig godt tilpas samt lære og udvikle sig i trygge rammer.

Hvis dit barn f.eks. har et fysisk handicap, problemer indenfor ADHD, autismespektret, angst eller lignende, - vil vi gerne høre fra dig.

Det vil KUN være muligt at tilmelde sit barn til svømmeundervisning på et af holdene efter at:
  • Have kontakt til Linda Rainer telefonisk, da vi gerne vil vide mere om dit barn forud for tilmeldingen, så vi kan forsøge at lave en individuelt tilpasset svømmeundervisning til dit barn samt undersøge, om vi kan undervise dit barn i en gruppe sammen med måske 2-3 andre børn med tilsvarende behov og problemer.
  • Dit barn har deltaget i en prøve-svømmetime.
I Mølholmbadet, som er et varmtvandsbassin med en vandtemperatur på ca. 34 grader og en vanddybde på 130 cm. Her vil vi have mulighed for at undervise max 8-9 børn samtidig fordelt i 3 grupper med 3 undervisere. Prøvesvømmetimen er med til at klarlægge, hvorvidt dit barn passer ind i en af den allerede etablerede gruppe, så alle børnene får noget ud af det. Holdet er tiltænkt de 7-15-årlige børn.

I Børkop i et varmtvandsbassin med en vandtemperatur på ca. 33 grader og en vanddybde på 90 cm. Her vil vi have mulighed for at undervise max. 3-4 børn samtidig. Prøvesvømmetimen er med til at klarlægge, hvorvidt dit barn passer ind i  den allerede etablerede gruppe, så alle børnene får noget ud af det. Holdet er tiltænkt  5-8-årlige børn.

Holdet løbet for en periode af ½ år ad gangen.

Kontakt svømmeskolelederen Linda Rainer på lir@vejlesvommeklub.dk og/eller via mobil på 2396 9868 for yderligere information.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmelding kan kun ske ifg. aftale med Svømmeskoleleder Linda Rainer.

Kan kontaktes på: lir@vejlesvommeklub.dk

08.09.2022
Slutdato
27.04.2023
Torsdag 19:15-19:45 Børkop Svømmehal, BØ Varmvandsbassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1495,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2990,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2023 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.