Vandpolo & boldspil (11-18 år)

Info

Vandpolo og boldspil - et nyt ungdomshold i Vejle Svømmeklub

Synes du vand er fedt, men er du blevet lidt træt af bare at svømme frem og tilbage? Har du lyst til at spille en holdsport? En holdsport, der ikke bare kræver, at du er i god form, men at du er en holdspiller og kan holde hovedet koldt i kampens hede?

Så er vandpolo måske lige en sport for dig. Vi kan tilbyde dig træning, hvor du lærer at svømme til, træde vand, håndtere en bold og spille sammen med et hold. Vandpolo minder meget om håndbold, dog er underlaget skiftet ud med et svømmebassin.

Der spilles i et normalt svømmebassin med et mål i hver ende og to hold. En kamp består af perioder på få 8 minutter, og der skiftes løbende ud.
Vandpolo er og andre boldspil i vand er udfordrende og sammenhold, boldteknik samt hurtig bevægelse i vand er de væsentligste elementer. Det er en gren af svømning, sport, der stiller udvikler den enkelte svømmer/spiller.
Vi lægger lægger vi stor vægt på god holdånd og højt humør!

OBS: Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. Derfor foreslår vi du har lært crawl for at få de fedeste oplevelser på holdet.

Holdet er nyt - hvis vi er spillere nok og der er stemning for det, så deltager vi også i nogle kampe imod andre hold udenbys.

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

DGI-huset/DGI Sportsbassin