Klar til sommerens sommercamps?

Hvad er Ocean Rescue Camp?

Ocean Rescue Camp er en camp for vandglade børn og unge i alderen 8-17. Her bliver de budt på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder som kystlivredderen skal beherske.

Når Campen er afsluttet har deltageren arbejdet med livreddende førstehjælp og selvhjælp, men Campen byder også på aktiviteter som dykning, beach-flag race, og mange andre spændende strand- og havaktiviteter! Kystlivredningsudstyr som rescue boards, torpedoer, dykkermasker, svømmefødder, hjertestarter, dukker og førstehjælps-udstyr vil være i brug hele ugen!
Campen afholdes af Ocean Rescue Camp-uddannede instruktører fra Vejle Svømmeklub og professionelle, uddannede kystlivreddere, for at give deltageren en sikker og autentisk oplevelse.

SommerCamp
Vejle Svømmeklubs helt egen sommercamp. Sommercampen er for alle i alderen 6-12 år, og ved udendøres camp kan man være 9-14 år.
Det er ikke et krav at være medlem af Vejle Svømmeklub. Det er et derimod et krav at man er i stand til at klare sig selv. Vi har ikke bemanding til at hjælpe med toiletbesøg, omklædning mv. Vi har derimod masser af bemanding til at sørge for sjove aktiviteter i og uden for vandet.

SvømmeCampen foregår både i Børkop i Børkop Svømmehal og i det store nye udendøres bassin ved Vejle Idrætefterskole.

I løbet af dagen vil aktiviteterne i svømmehallen variere mellem almindelig svømmeundervisning, livredning, dykning, boldspil, leg og meget mere.
Vi er i vandet i ca. 1½- 2 timer pr. dag. Derudover er der aktiviteter i og omkring efterskolen, ved skovens arial og meget mere. Vi holder en god frokostpause og spiser vores medbragte madpakker. Vi afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge inden børnene hentes.
Uge 27: Sommer Camp Børkop Svømmehal - 6-12 år. Tilmeld her
Uge 27: Sommer Camp udendøres 9-14 år, Vejle Idrætsefterskole. Tilmeld her
Uge 27: Ocean Rescue Camp, Tirsbæk Strand 8-17 år, Tilmeld her
Uge 32: Sommer Camp Børkop Svømmehal - 6-12 år. Tilmeld her
Uge 32: Ocean Rescue Camp, Tirsbæk Strand 8-17 år, Tilmeld her
Uge 32: Sommer SWIMCAMP konkurrencesvømmere, 11-18 år, Tilmeld her